Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Min favoritsyssla på jorden.

Vi pratade ju om städning här om dagen och jag kom att tänka på min absolut favoritsyssla på jorden. Att rensa avlopp. Eh, alltså underbara underbara syssla. Nej fysjutton. Finns få saker som får mig att må så fysiskt och psykiskt dåligt, om vi ska överdriva en smula. Och det jobbiga med att ha sådant fantastiskt långt hår som jag har, eller bara att ha hår överhuvudtaget, ja ni kan ju tänka er.
retro städning

Detta är ytterligare en anledning till att det skulle vara väldigt nice att bo på hotell… :-) Eller hemma med en mor och far som kan göra sådant. Jag inser ju hur sjukt bekväm jag låter här och nästan jämt, men jag är ganska bekväm ja. Jag gör saker av bekvämlighet och gillar egentligen engelskans ord för det lite bättre “convenient”. Som telefonväskan i vit spets jag bär runt halsen inte för att den är fin utan för att jag måste kunna ha min mobil någonstans det är convenient/bekvämt.

Jag undrar om företag som Rorassistansen kan hjälpa en med bara en vanlig rensning av avlopp också? Hehe. Och inte bara om man får problem med sitt avlopp. Gud jag minns när jag var liten och vi var i Spanien och fick översvämning i hela badrummet pga stock i avloppet. Sjukt mysigt.

Men just som dessa tankar bekymrat mig lite lätt föreslog min roomie idag att han kan städa allt mot betalning istället för att jag städar varannan gång. I mitt huvud har jag redan sagt ja. Ska bara förhandla fram ett rimligt pris – sen så har jag min egna housekeeper!

FÖLJ:

4 svar

  1. Men rensa avlopp måste vara det äckligaste som finns, skulle aldrig i livet göra det! Bjuder hem mina päron när det är dags

    1. Alltså vad skönt att höra någon säga det!! Haha. Så man måste inte lära sig? Gissar att det underlättar att bo nära sina päron…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.