Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Med bloggvänner på landet

God morgon från landet. 

I onsdagskväll åkte jag och mina tre bloggvänner ut på landet för att ägna oss åt jobb och blogg fokuserat i typ ett och ett halvt dygn. Samma ställe och samma gäng som vi var sist vi åkte hit på blogathon i våras, om ni minns. Den här gången är det höst nästan vinter (snöade precis lätta fluffiga snöflingor utanför fönstret) och det är inte sådär varmt och härligt här men det är åtminstone lika lugnt, och mysigt. Vi bor i ett stort hus, lagar scones, bananpannkakor och smoothie till frukost, pratar om allt ifrån kärlek och bloggar till skatter och politik. Vi andas frisk luft, dom andra har yogat lite och så jobbar vi såklart.

Magin här ute i skogarna på landet alltså. Kan vi stanna några dagar till kanske?

Skogsmulle Corinne och Kugge i soluppgången.

Jag skulle aldrig våga vara här ute ensam och sova i ett hus i en skog alldeles själv, men med Corinne bredvid mig i sängen känns det tryggt, och Malin och Kugge bara ett par rum bort (de valde varsitt rum men jag och Corinne trivs bäst med sällskap, haha).

För övrigt så lyxigt att få hänga tillsammans såhär. Försöker påminna mig själv om det, vänner som man inte ska ta för givet och som jag är så glad att jag träffat.

Work work work.

Så kär i det här huset, gillar takhöjden och de stora fönstren.

Malin, alltid bakom sin kamera.

Till middag fixade Kugge fyllda aubergines. Så gott!

Nu ska vi fortsätta ett par timmar här innan vi ska åka hem igen. Jag föreslog att vi borde ha unblog efter våra blogathons. Alltså typ ett dygn utan varken dator, telefon, bloggar eller sociala medier. Bara ta in allt som finns runt omkring en, prata, spela spel och annat mysigt. Tror jag ska ha flera sånna dagar under julen, det ser jag fram emot!

Den här helgen är det förresten massor av trevligt som händer, bland annat lakritsfestivalen i Helsingfors och bokmässan. Jag har biljetter till bägge och tänker ta med mig Mumin. Och ikväll ska jag träffa kompisar som jag inte sett på länge.

Ska även svara på alla kommentarer till det här upprörda inlägget – så kul att se att det blev en del diskussioner och att flera också är ifrågasättande.

Men du, trevlig helg så länge ♥

FÖLJ:

6 svar

  1. Det låter sååå mysigt med blogathon! Jag har en kompis som jag träffar nu och då och vi brukar blogga ihop. Det är så mysigt att göra det tillsammans. Så får man också gjort på ett helt annat sätt pånågotvis.

    1. Jaa särskilt kul med ett intresse som är så online-baserat också, fint att hänga liksom på riktigt :)

    1. Ja verkligen, eller när det till och med kan vara mitt i veckan tack vare allas flexibla scheman ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.