Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lördagspuss.

Igårkväll åt vi potatis i ugn till middag och såg på Little Fockers (fantastiskt roliga filmer alla tre). Idag vaknade jag nio, pluggade lite, gjorde en grön smoothie och kröp ner bredvid Mumin. Nu väntar gym (weeehey, pepp!) och lite cafe-plugg.

I veckan ska jag som sagt till Helsingfors på en resemässa, Nordic Bloggers Experience. Ska även avsluta min engelskakurs och fundera på om jag ska fortsätta på mitt deltidsjobb.

Vill egentligen mest bara säga hej här, varit lite tomt i veckan… Men ska blogga om Gällivare, bilder från Stockholm, om Saras spa, kanske mina nyårsmål, lite om vikt och något mer jag hade i tankarna.

Puss på er så länge!

IMG_2082.JPG
PS. Har en ny jättefin silver-tshirt!

FÖLJ:

5 svar

  1. Yes Rachel – I think you could have had even more use of all the inspiration than me, with all your travels ;)
   Maybe next year? I mean, you need a reason to visit Finland again, don’t you?
   **

 1. tjena har en bloggtävling på bloggen. skulle va kul om du ville vara med , va har man att förlora liksom , kram och ha en bra dag :)

 2. Haha, älskar bilden du bjuder på =) Little Fockers? Alltså det är en serie av filmer? Spännande med mässan!

  SV: Joo, det var han som såg att det var lite mögel på osten. Jag brukar inte tala om att jag bloggar, det är ju inte direkt så att någon kan luska ut vem personen är bara baserat på mina kryptiska date-inlägg ;) Däremot frågar jag alltid om jag tänkt posta ett inlägg då en person omnämns vid namn eller med bild. Hur är din “policy” då det kommer till de bitarna?

  1. Haha, tack, du vet – i brist på andra “vettiga” bilder! Yes, det är Släkten är värst – Familjen är värre och sen Little Fockers. Sååå roliga, har du inte sett dem?

   Svarar på det andra i din blogg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.