Livsglitter.

Jag tror det var min enormt gulliga bloggvän Dani (kommer inte in på din blogg??) som skickade livsglitter till mig för någon vecka sedan. Och jag fullkomligt älskar detta ord. Livsglitter. Det känns som att det virvlar sånt runt mig idag. Positivt och bra alltså

Jag drömde nämligen att det var måndag, jag var på kontoret och väldigt pepp. Vaknar när drömmen var liksom klar. Slår upp mina ögon och sekunden efter går alarmet igång. Det kändes som att bli härligt igångkickad för denna vecka! Ingen snooze trots att sängen är väldigt lockande att stanna kvar i här.

Och snart är det påsk! Vad gör ni under de lediga dagarna? Jag kommer ägna mig åt att vandra med vacker utsikt och förhoppningsvis vackert väder.

20140414-081041.jpg
München är så grönt nu och doftar så gott. Kyrkor finns i nästan varje hörn också, de är ju fina att titta på i alla fall.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 14 april, 2014 / 11:48

    Livsglitter är mitt bästa ord. <3 och jag har låst den tillfälligt pga behöver paus. Måndagskram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?