Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

livet just nu

Ni kanske undrar vad jag gör om dagarna egentligen? Jag glömmer liksom bort vad jag bloggar om och inte, och jag tror inte jag bloggat särskilt mycket om mina dagar här, så here we go…

Jag går runt med ett leende inombords mest hela tiden. Älskar, älskar, älskar tillvaron här! Har lektioner tisdag-torsdag och försöker plugga övriga tiden under veckodagarna. Har aldrig varit såhär bra på att göra uppgifter i tid faktiskt! Lyckas dock ändå uppleva små stunder av stress och ångest, mänskligt, jag vet. Har svårt att sova om kvällarna och älskar att snooza på morgnarna (det är som vanligt med andra ord). Äter havregrynsgröt till frukost, och övriga måltider tonfisk, i princip. Hänger med Gaby åtminstone lite varje dag. Och träffar alla de andra goa vännerna här, titt som tätt. Tycker det är hemskt trevligt att bo med 4 kiwi-flickor, någon att prata med när man vaknar, när man kommer hem, innan man går och lägger sig – de är supermysiga! Onsdagar-lördagar hittar man alltid en trevlig förfest i WSA (huset där vi alla bor), jag har dock varit lite tråkig på senaste i ett tappert försök om att bli frisk! Strategin festa-4-dagar-i-rad fungerade inte, så nu provar jag motsatsen. Har varit förkyld i 3 veckor, det börjar äta upp mig inifrån, psykiskt alltså, kanske fysiskt också.

Till helgen åker vi på en tripp till Raglan (surfing och annat gött) och i övrigt planerar vi lite andra weekends och vårt lov i september som kommer bli sjuhelvetes jävla bra.

Tror att kaffe-killen idag flirtade lite med mig… ;)

FÖLJ:

4 svar

 1. Hejsan stumpan!
  Du verkar ha det alldeles alldeles underbart där borta,härligt!
  Här hemma börjar det så smått skymma lite om kvällarna,mysigt men samtidigt jobbigt med tanke på den långa,långa vinter som ligger framför oss.
  Imorse visade termometern på +5 grader när vi skjutsade Linus till flyget.Han åker HEM till Linköping.Det ger en kluven känsla i min mage-ledsen över att han åker och samtidigt jätteglad att han tagit chansen att flytta härifrån för att satsa på det han tror på.
  Annars är det mest TV o OS-brottning för oss dessa dagar.Henna Johansson brottades ju igår,och Sofia Mattsson och våran Jenny Fransson går upp på mattan om några timmar.Spännande!
  Hoppas att din tid där långt borta blir lika bra framöver.Njut av varje minut(det VET jag att du gör!)och uppdatera oss om allt som händer.Jag läser,varje dag.
  massor av kramar

  1. Heeej Kristin! Tack för din kommentar, vad roligt att höra lite hemifrån! Du, den långa vintern kommer ju varje år, ingen surprise och ingenting att fasa över, eller hur? Hehe. Ni verkar ha liknande väder som vi har just nu, och då är det VINTERN här, sjukt! Åh ja jag förstår att det inte är lätt när vi små fågelungar lämnar boet, ni får starta en grupp ni mammor och sitta och längta efter oss tillsammans. ;) Jaa, så kul med brottningen, väldigt häftigt även om de inte vann några medaljer!
   Tack tack tack! Njut du också av livet där hemma och alla små detaljer i vardagen som vi kan vara tacksamma över!
   Kraam <3

 2. Life is good get hör jag det! Åh bad skönt ally låter. Förutom förkylningen då. Ha ha kola på get jag skiver. Datorn gör om ally till…. engelska?

  Fattar du något?

 3. Jag är skittråkig och vill veta vad du läser i skolan, haha! Alltså vad kurserna handlar om. Blir väl så när jag själv pluggar. Du får plugg att låta så kul ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.