Jennifer sandström

Liseberg.

Som turist i Göteborg finns det ett måste: Liseberg. Det är så fantastiskt mysigt att promenera runt där inne, äta glass eller varmkorv, spela på choklad-hjulen, sicksacka fram mellan barn och barnvagnar och inte avundas alla som åker alla karuseller. Jag kan nämligen inte hantera åkattraktioner över huvud taget – mitt huvud pallar inte det och jag blir yr/illamående i flera timmar efteråt. Därför föredrar jag att strosa omkring en sensommarkväll med någon att hålla handen med. Helt perfekt.
IMG_0426.JPGIMG_0425.JPGIMG_0427.JPG

Besvikelsen var dock stor när vi inte vann en endast choklad. Men spänningen över chansen att kunna vinna är fortfarande kul, haha. Och ja, vi åkte ingenting. Men saker jag skulle palla och tycker är roliga är: flumeride, colorado och sagolandet!

Vackert väder hade vi också. Men luften börjar bli kylig nu hörni, man känner att snart är det höst. Och det är jag rätt pepp på, mys, mycket träning och något som jag kanske tänker pyssla med.

FÖLJ:

2 svar

  1. Där hängde jag ju i fredags! Åkte dock karuseller tills jag mådde illa hehe – men det var det värt! Överraskade dessutom lillebror med att hämta honom efter skolan och låta honom öppna ett paket där det stod att han skulle få följa med mig och min sambo till Liseberg en heldag. Gissa om den snart 11 år fyllda grabb blev lycklig :) Hoppas det var bra i Gbg iaf! Säg till om du behöver fler Stockholm tips ;) (Har fått läsa ikapp en massa nu efter min ledighet nere hos familjen i Västergötland!) Lycka till med plugget dessutom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.