Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Låt vardagslivet börja.

God morgon måndag! Idag innebär tillbaka till jobb, verklighet och vardag lite mer på riktigt. Det känns väl helt ok, var bara lite tungt att vakna i morse efter diverse sovmorgnar under den förlängda helgen.

Förresten, igår på Arlanda fick vi springa till vår gate. Planet blev sent från Landvetter och vår 45 minuters bytestid kortades ner till 20 – och det är tjugo minuter tills planet ska lyfta, som vi skulle ta oss från terminal 4 till 5. Stressen alltså. Varför möter de inte upp en med en bil och kör en till gaten när sådant händer? Dessutom dröjde det i säkerhetskontrollen för att de var tvungna att kontrollera mina doftljus, hehe.

Men gick ju bra i alla fall.

  

På tåget från flygplatsen. Så smidigt att de börjat med ett tåg som går till och från flygplatsen i Helsingfors, för samma pris som två zoner med bussen. Att ta sig till flygplatser är oftast rätt dyrt.

När vi kom hem köpte vi med oss mat från Finlands motsvarighet till svenska Max, Hesburger heter det. Jag hade aldrig ätit därifrån innan och ger deras sallad godkänt. Haha, kanske inte det man ska betygsätta en snabbmatskedja efter… Smakade Ts hamburgare och den var väl ok – ingenting revolutionerande direkt (inte för att man förväntar sig det heller).

 

För övrigt känner jag mig lite less på allt det här ytliga i bloggen. Skulle vilja kliva lite djupare in på något. Vad känner jag? Vad tänker jag? Vad minns jag? Vad drömmer jag om? Och inte bara vad gör jag? Men det finns bara så mycket tid, nu är jag framme på jobbet också! Puss! 

 

Ny tröja från Scotch & Soda, en butik som har bra och mindre bra personal i Göteborg, men det är en annan story…

FÖLJ:

4 svar

 1. Tur att ni ändå hann med flyget, det är så hemskt när det blir så där stressigt när man ska ta ett flyg någonstans eller mellanlandar!

  Har du testat Friends & Brgrs på Mikaelsgatan mitt emot Amarillo? De har lite annorlunda burgare :)

  Fin tröja också! Hoppas du får en bra vecka! :)

  1. Jaa, vi andades verkligen ut när vi satte oss på planet :)
   Jag har NÄSTAN testat Friends & Brgrs faktiskt – de såg riktigt bra ut, men vi blev sugna på goda italienska pizzor istället, just då. Så får nog ta en chans och gå dit igen.

   Och tack du – detsamma till dig!

 2. Min generella uppfattning att Sverige ensamt i hela världen är dyrast på kommunikationer till och från flygplatser. I Amsterdam kan en åka tåg till flygplatsen för femtiolappen. New York lika så precis som Milano och Köpenhamn. Billigaste flygbussen från Arlanda kostar hundra spänn och tåg med Arlanda Express ska vi inte ens prata om. Jag vet inte riktigt vad de vill uppnå med de där horribla priserna?

  1. Det har du kanske rätt i! Landvetter och Arlanda kanske ligger osmidigt till… Fast nä, till och med vanliga tåget som kör förbi Arlanda, tar extra om du går av där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.