Landat i Göteborg.

När jag slog upp mina ögon i morse hann jag bara tänka – herregud vad ljust jag måste ha försovit mig! Men klockan var bara 05.22 och det var tjugo minuter kvar tills klockan skulle ringa. Lagom pigg (inte alls pigg alltså) hoppade jag upp och gjorde mig redo att lämna Helsingfors.  


 

Så fort jag satte mig på planer somnade jag som en sten och vaknade inte förrän hjulen slog i backen på Landvetter. Eller jo, kroppen har lärt sig reagera på när dryckesvagnen rullar förbi och eftersom Finnair alltid bjuder på blåbärsjuice (och kaffe/te som på den gamla goda tiden) vaknade jag några sekunder bara för det.

Sen träffade jag alltså Julia och vi tog en kaffe på Espresso House och pratade om våra resplaner. Hon ska resa nio veckor i USA i sommar med start idag!! Så vi kommer att befinna oss lite mer i samma tidzon i alla fall. 

  

Det var så kul att se henne och jag hoppas vi ses på en resa snart igen, kanske en kortare vandring någonstans i alperna i höst? 

Nu: brunch hemma hos moster med halva tjock släkten!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

7 Kommentarer

  • jennifer
   Författare
   19 juni, 2016 / 20:11

   Tack!! Och tack! Halsbandet funderade jag för övrigt själv på idag, jag vet nämligen inte varifrån det kommer. Min mormor undrade om det var ”äkta” och jag har inte antagit att det skulle vara det, men jag började undra nu… ;)

 1. 19 juni, 2016 / 15:05

  +1 på Göteborg. Drar ner just nu och så blir det jobb i fyra dagar. Ska bli skönt att få känna lite på västkusten innan semestern börjar om några veckor! :)

  • jennifer
   Författare
   19 juni, 2016 / 20:10

   Kul Daniel!! Hade inte schemat varit alldeles för fullt hade jag föreslagit en fika… :)

 2. Julia - lever livet i en ryggsäck
  20 juni, 2016 / 01:03

  Jag är så glad att våra scheman hann med en fika. Bästa som hänt idag. Eller nä nu ljög jag, halsbanden va de bästa!!! Tusen tack!

  Har precis landat i DC och väntar på nästa flight som är om 2 (!) timmar. Min oro över customs va alltså helt i onödan. Tjoohoo!

  • jennifer
   Författare
   20 juni, 2016 / 20:33

   Eller hur!!! Så kul att du gillade halsbanden :) <3 Ha det världsfint nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?