Jennifer sandström

Laddar för löpning.

Hallo friends. Här sitter jag i mina träningskläder, med en kopp rooibos och pluggar lite grammatik som uppladdning för en löptur. Här för någon natt sen drömde jag flera drömmar om att jag var ute och sprang – det är en härlig känsla när man liksom drömmer om att få vara ute och springa, haha. Det är omkring tio grader ute, ganska perfekt temperatur. Det bästa, och varför jag verkligen vill vill gå ut och springa, är att jag har en ny Spotify-lista: run fast push hard. Klicka på länken om ni också vill ha musik-inspiration för träningen! Kommer fylla på allt eftersom.

laddar för löpning

Har, som ni ser, rätt dålig hy just nu. Antar att det är pga den tiden i månaden då hormonerna gör sig extra påminda. Ser ut som om jag har vattkoppor, men det gör inte så mycket :-)

I kväll ska jag träffa ett par av mina bloggmates och gå på bio, skräckfilm…!! Jag är inte jättepepp på skräckfilm, men jag tycker de är nyttigt att kliva utanför komfortzonen, HEHE, samt mysigt att hänga med kvinnligt umgänge.

Tvätt står på schemat idag också. För övrigt rätt bra motion med tvättstugan i källare och lägenheten på femte våningen utan hiss. VI HÖRS. Hoppas ni har en fin dag, puss och kram!

 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.