Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kvällar i perfektion.

Man kan inte säga det nog va? Hur fina vänner man har. Jag blir så innerligt glad och tacksam när jag tänker på mina stjärnor till vänner. Igår bjöds det på tapas, mys och film hemma hos Hjalmar och Sophie. Aldrig mår man så bra som när man får njuta av fantastisk mat för att sen krypa ner i en soffa med några av sina finaste vänner! Att vi är återförenade efter ett år på skilda håll är det bästa just nu. Och jag vill aldrig att den här våren ska ta slut, men det är redan mars och det gör mig lite ledsen. Så därför tar vi vara på alla stunder, äter middagar tillsammans och kramas så fort vi får chansen. Mina fina vänner.


Bild från för några veckor sedan. “Klassfoto”. 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.