Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Kugges kräftskiva

Hurra hurra hurra! Idag är det Kugges födelsedag och det firade vi igår med världens kräftskiva på drömmigaste balkongen. Hade en så kul kväll.

Hur lycklig blir man inte när man får gå på en sån här vacker fest med roliga människor?

Att Kugge kommit in i mitt liv alltså, så tacksam över det. Grattis fining!

Till och med pyntat med små kräftor för bordsplaceringen!! Älskar detaljer som gör allting lite lite trevligare.

NOM! Bästa tipset är också att äta västerbottenostpaj till förrätt för att inte vara superhungrig när man sätter igång och skala alla kräftor. Det hade såklart Kugge tänkt på. Inte första gången hon styr upp fest, det märks.

Hade på mig den här sommarens bästa klänning. Second hand-fynd <3

Snapsvisor fanns givetvis utskrivna. Tur det. De här finlandssvenskarna är så duktiga på alla möjliga sånger som sällan är särskilt bekanta för mig.

Vi hade en som var allergisk mot kräftor och istället fick äta kronärtskocka – som gjorde sig väldigt tjusig på en tallrik. Visst?

Sång och snaps mellan varven.

Blev helt kär i den här balkongen. Vår ser nästan likadan ut så blev lite inspirerad. Ljusslingorna i taket liksom??

Många minuter senare. Så gott. Kräftor med toast och mayo. Sen till efterrätt en supergod hemmagjord pavlova.

Efter det här åkte min kamera hem (hehe, ja tillsammans med T) och vi åkte vidare in till stan. Holiday först men där var så lugnt så vi drog vidare för att dansa.

Kom hem nästan fyra och tänker inte berätta hur länge jag sov. Har som vanligt världens drömkille som åkte hem tidigare och idag fixat: smoothie till frukost, vöner till lunch (typ vegansk döner?) och köpt godis.

Har avverkat flera avsnitt av serien Younger på tv4play, älskar den. Men lyckades ju också redigera alla bilder från igår och publicera detta. High five! Ska nu återgå till serietittandet med ösregnet i bakgrunden, så ljuvligt.

FÖLJ:

8 svar

 1. Ser helt fantastiskt ut, drömmig balkong och så fina bilder på glada människor och en overall härlig kväll. Blir så glad av att läsa din blogg.

  1. Så väldigt sant. Också något som tagit sin lilla tid att bygga upp i ett nytt land där jag inte kände någon för tre år sen :)

   1. Måste kännas härligt att i ett nytt land
    Att ha ”egna” vänner.
    Lät som en mysig fest, trots att jag inte gillar kräftor.

    1. Jaa det har varit viktigt för mig. Blev ganska naturligt också när min kille är finskspråkig och de flesta av hans vänner också är det.

     Haha, du hade kunnat äta kronärtskocka du också 👌🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.