Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

klumpen i magen

Igår så somnade jag med en klump i magen och tårar i halsen som ville ut. Jag visste inte om det var för snön som samlade sig runt mina fötter eller en kolossal travel hungover som tagit över mina sinnen. Och idag så känns det bra. Jag mötte en pojke jag kände på väg till skolan och vi tog följe. Jag kramade många fina människor, mycket och länge. Människor jag inte sett på ett helt år. Och så pratade vi. Min bästis fyllde år och det var kalas och jag gav henne en, som man egentligen inte själv får säga, jättefin present. En fotobok som jag gjort själv.

Jag såg nyss på en förskräckligt fin film och nu är klockan så mycket att jag verkligen verkligen måste sova. Men jag ville liksom bara säga att, ja jag lever. Och jag mår väldigt bra. Klumpen i magen övergick i en eufori som jag hoppas aldrig kommer ta slut, någonsin.

God natt

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.