Jennifer sandström

c-uppsats på agendan och lite om Twitter

Hallå på er kära läsare,

Idag är det torsdag och jag var uppe tidigt i morse. Tidigt för att vara jag. Jag har haft semester i dryga två månader och har tappat lite det här med att “gå upp tidigt” och “göra saker”. Lektion kl 8.30 och 7.55 insåg jag att, nu kanske jag måste hoppa ur pyjamasen och kleta på lite smink? Ett annat distraktionsmoment i dagarna har varit Twitter, jag twittrar i perioder och nu har jag gått in i något jag tror kommer bli en lite långvarigare relation med detta fenomen. Det ger mig så mycket, framför allt kärlek, kunskap och nätverkande!

Vi har även börjat spåna på vår c-uppsats, igår kände jag mig väldigt nervös inför det hela – men nu känner jag mig PEPP. Vi har många idéer inom marknadsföring/branding området och vi har flera kontakter inom företag vi ska diskutera våra idéer med. Det känns superkul, faktiskt! Fick även, via Twitter (såklart) lite tips vad man kan tänka på inför skrivande. Bland annat nämnde han att en “arbetsstation” är väldigt viktigt och det här tog ju då jag på största allvar då det plötsligt kändes väldigt kul. Började spana på skrivbord som vi kan ta in i Emmas lägenhet och hur vi ska dekorera vår lilla arbetshörna.

Har även insett att c-uppsatsen kommer bli mer arbete än något vi kommer göra sisådär ett par kvällar i veckan över ett glas vin. HAHA. Reality check.

20130117-140653.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Fast C-uppsatsen är skoj! Se till att få en BRA handledare. och läs massor av andra C-uppsatser innan. Samt bestäm om ni vill satsa på stipendier eller akademisk uppsats, på min jibs tid var det antingen eller. Ett G och mer konsult betonat eller VG och inga stipendier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.