Kär.

Jag vill egentligen berätta för er varför jag är i Finland. Det är väl rätt jätteuppenbart, men jag skulle ändå vilja berätta att det är för att det är en pojke, en ung man, som jag tycker så väldans mycket om. Plötsligt en dag var han där, så söt och försiktig på något vis. Lite så som de är, våra närmsta grannar i öst, försynta. Och jag kunde inte lämna Tyskland utan att få komma lite närmre honom. Så det är ungefär därför jag är här. I Finland.

Det är även därför framtiden varit, och fortfarande är, lite oviss. Kärlek är inga enkla grejer. Det är också så svårt att berätta, för man tänker men det kanske inte blir något alls över huvud taget och så har jag outat detta för hela världen redan. Men det känns alltid lika märkligt att inte låta er vara med på resan och att behöva undanhålla sånt här.

Så nu vet ni, nu vet hela världen. Att han är anledningen till att jag är här just nu. Och vi kan kalla honom för T, som han tidigare omnämnts som i bloggen. 

IMG_0185.JPG

I morse vaknade jag halv sex av en täppt näsa så jag slog igång ett sommarprat och njöt av att få ligga bredvid och bara titta på en så vacker och sovande själ. Kanske det absolut bästa någonsin.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

8 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2014 / 18:43

  Men vad roligt, funderade på varför du var i Finland. Du är iaf modig som outar det :) Lycka till!

 2. Johanna
  10 augusti, 2014 / 21:17

  Härligt! :)

 3. Åhh va spännande :) Hoppades lite att det kanske var därför du var i Finland ;) Njut av denna härliga tiden! :D Framtiden försvinner inte bara för att du inte bestämt dig just nu för vad du vill göra :)

 4. Evelin
  10 augusti, 2014 / 22:31

  Ja, det var ju inte alltför svårt att lista ut… :) Men förståeligt att du ville vänta lite med att berätta! Himla fint i alla fall. :)

 5. 11 augusti, 2014 / 13:06

  Fantastiskt! Va glad jag blir för din skull Jennifer. Känslan av att vakna upp bredvid någon som får det att pirra lite extra i magen är den absolut bästa! <3

 6. Jenny
  11 augusti, 2014 / 21:34

  Åh vad mysigt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?