Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Känslan av sommaren.

Känslan av den svenska sommaren, det är något alldeles speciell. Visst känner vi alla exakt så, exakt just nu? Jag älskar att bara dra på mig en klänning, en tunn tröja, lätta skor. Jag älskar hur allting kommer till liv. Orkar inte beskriva detta mer egentligen, för det känns som en jäkla upprepning alltihop, något som inte alls är unikt – och sådant kan störa mig. Men, dock blir det märkligt att beskriva fenomenet som “svensk sommar” eftersom det nu är lika mycket “finsk sommar” för mig. Nordisk sommar? Känns inte lika catchy alls.

Och detta är en del av det jag snackar om. 

 

Om himlen, när himlen ser ut just såhär, skulle säga till mig kom med mig, så skulle jag följa med utan att tveka. Och om jag kunde trycka på paus, skulle jag göra det i just ett sånt här moment. Trycka på play en stund senare, invänta stjärnhimlen (som inte syns i ett sommarsverige?) och sedan spola tillbaka och upprepa, i all evighet. Ungefär så känns det. 

Gud, så flummigt. Förklaringen? Jag är helt slut, totalt utmattad, finito. Började jobba 7 i morse, var på ett möte bortanför Mölndal på eftermiddagen och irrade dit (körde fel två gånger) i svarta jeans trots att det var 28 grader trots moln. Sen sprang jag efter jobbet, i värmen. Åkte hem till moster och hoppade ner i poolen. Åt dögod middag (alla möjliga saker från grillen), drack en öl, åt en kanelbulle, tog ikapp lite sen i påskas. Och njöt av det som bilden ovan beskrev.

Så nu, nu ska jag sova.

Btw, vad tycker ni om den något uppdaterade bloggdesignen?

FÖLJ:

6 svar

 1. Svensk sommar, härligt och lite ovanligt och absolut inget att ta förgivet… Så känner mig lite otacksam nu när jag önskar bort värmen, men att ha en spädis i denna värme..det är inte njutbart på något sätt! Jag är dessutom själv känslig för värme och blir lätt dehydrated hur mycket jag än dricker…ääe…så denna värme…varför just sommaren 2016?

  Bilden däruppe är fin, någon mer förändring ser jag inte på min mobil, men det kanske var det Du menade? fin bild iaf!

  Hoppas värmen är här på lördag iaf så alla Håkanfans får en fin dag :)

  1. Det kan verkligen förstå Johanna!! Och man vet ju aldrig hur resten av sommaren blir. 2014 när den var superfin hela sommaren bodde jag ju i München – och förra sommaren när jag bodde här i Göteborg var bara en fail. Du kanske borde dricka typ resorb??
   Och jo det vore nice om det inte regnade i morgon…
   Precis, det är headern – och menyn under ;)

 2. Är helt slut så läste “forever in Åbo” och funderade på vad jag missat… Snyggt när jag läser ordentligt!

  Jag tycker ljuset är det magiska. Der blir ju knappt mörkt i Sthlm och midnattssolen är ju ren och skär magi.
  Samtidigt tycker jag att det är häftigt med mörkret och värmen i kombination här, dock har vi veckolångt spöregn och översvämningar just nu.

  1. Hahaha, Forever in Åbo – den var kul. Oj, översvämningar, det lät inte alls trevligt. Visst är ljuset underbart, men man vill aldrig riktigt gå och lägga sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.