Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Håkan-hysteri.

Hela Göteborg vibrerar av Håkan-hysteri i helgen. Två konserter på två dagar och det känns som om varenda kotte vallfärdat hit för att uppleva spektaklet på Ullevi, precis som jag. Det ska bli spännande att få känna stämningen på arenan ikväll.

Och så här laddar jag upp…

I bikini, i en solstol, vid en turkos pool. Lovely!

Gissar för övrigt att det kommer vara en något uttorkad och alkoholpåverkad publik ikväll, vädret är helt enkelt för bra. Jag gillar inte riktigt att vara allt för salongs på konserter, så kommer dricka max en eller två öl innan. Dessutom känner jag lite lätt klaustrofobi över att stan kommer svämma över av alla Håkan-fans, haha småstadstjejen i mig…

Strax ska här ätas räkor (såklart) och sen träffa min vänner inne i stan innan jag ska till Ullevi och ha ett alldeles eget Håkan-och-jag-moment eftersom jag har en sittplats ensam och inte med någon jag känner. Jag har varit på konsert själv förut och tycker det är rätt nice.

Puss på er – hoppas ni också har en bra helg i värmen!

FÖLJ:

2 svar

  1. Gå på konsert själv, det känns verkligen vågat tycker jag! Då är man liksom bekväm i sitt eget sällskap :) Hoppas du njuter av en grym konsert! Sambon är där med hela familjen, jag (som inte ens gillar Håkan) njuter av en svalare dag än gårdagen med lilltjejen. Tur att jag har bästa sällskapet, tror Håkan är grym fast jag inte ens gillar honom. Blir nog en toppenkväll!

    1. Har nog blivit rätt bekväm att hänga med mig själv under åren med alla resor :) Vad skönt för er att det blev lite svalare. Och jo, det var en toppenkväll, tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.