Jennifer sandström

Kan inte tänka mig en bättre lördag.

Det har varit en lång vecka mina vänner. Och uppenbarligen väldigt lite tid för bloggen. Jag vet inte riktigt hur jag inte hinner blogga, för under åtta års tid har det tidigare aldrig varit ett problem? Jag har kanske aldrig haft ett så busy liv? Haha. Inte något coolt över det om det låter så, bara faktum. 
Längtar efter helger med sovmorgonar och att få ligga såhär fridfull i sängen huuuur länge som helst!  

Idag har jag jobbat. Vinkat av språkreseelever på Landvetter 04.20 och 10.00. Sen kom jag hem till min mosters fina villa, hoppade i bikinin och la mig raklång i hängmattan… Gick cirka två sekunder sen ringde jour-telefonen, ett plan som blivit inställt. Så jag ringde några kontakter, haha, nej så fungerar det inte. När det kommer till flygbolag är man väldigt maktlös. Jag roddade dock lite grann under dagen, dock samtidigt som jag trippade runt i solen i bikini, så kunde jobba på brännan samtidigt. Är så jobbigt att vara ett spöke när alla andra hunnit få en fin sommarfärg. Önskar att jag inte brydde mig alls – varför är solbrun hy så MYCKET SNYGGARE? 

Anyway. Efter att ha skjutsat familjen RV (moster+man+kusiner) till andra sidan stan åkte jag förbi ICA och så hem igen. Och jag kan inte tänka mig spendera min lördagkväll på ett bättre sätt än såhär:  

 

Strips med gurkmajo till middag. Smågodis. Och, nej inte vin, saft! Med The Blind Side på tvn. Perfektion!

Jag är rätt slut och behöver faktiskt bara vila i min ensamhet just nu. Mitt hela jag kräver det!

Hur är det med er? Förstår att ni är lika tysta här på bloggen när jag är det. Puss och kram på er i alla fall!

FÖLJ:

8 svar

  1. The blind side kan vara en av de finaste filmer jag sett. Älskar den lika mycket även om jag sett den säkert 20 gånger. Det var även genom den filmen jag fick upp mitt intresse för amerikansk fotboll som nu är en stor del av mitt liv under hösten/vintern :)

    1. Den är så himla fin jaa! Ojjj, vad kul grej, att du följer amerikansk fotboll! Är det inte det som är så himla segt att titta på? Haha. Alltså långa matcher??

      1. Jo det tar ett tag att se en hel match. Nån timma eller så men det är fantastiskt roligt :) jag har ju ett lag som mitt hjärta slår för och då är det extra roligt att se matcherna och följa de och deras resa mot Superbowl ;)

  2. Tja, det är semester :) Jag hinner inte heller blogga. Gör inte så mycket mer än läser böcker, syr lite kläder, hänger med hundarna o softar i solen när det är lite sol…

  3. Varit mycket jobb veckan som gått (även om en och annan aw hunnits med, men nu blir det två ledighetsdagar och då ska jag ut på landet. Är det kallt blir det filtar, för ut på altanen och läsa – det ska jag bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.