Jennifer sandström

Jobbjobb.

Den här veckan på jobbet känns otroligt bra! Livet i övrigt känns otroligt bra, trots skavankerna.

Haft ett feedback-samtal om min tid här på kontoret och hur det skulle kunna se ut framöver. Gillar när de faktiskt är kritiska och ger en områden där de kan se eller förväntar sig förbättring. Jag är bra på mycket men jag har fortfarande mycket att lära, ungefär så känner jag. Och det är ju en process av utveckling hela tiden – det är det som gör det kul.

Nu har jag några beslut att fatta. Det har varit rätt virrigt i tankarna på senaste tiden, men jag tror jag vet vilket nästa steg kommer bli. Om magkänsla är konstant i några dagar – då vet jag att det är så det får bli.

20140625-093358-34438047.jpg20140625-093358-34438492.jpgVårt kontor och jag i alldeles början av min tid här. När jag tänker tillbaka på det inser jag vilken resa det har varit. Bergochdalbana.

Ni då… Har ni semester? Sommarlov? Njuter ni av regn eller solsken? Berätta!

FÖLJ:

5 svar

  1. Håller med dig, älskar att få feedback om områden där det finns förbättrinspotential! Min sommar består av jobb (och lediga helger såklart)

  2. Vad är det du jobbar med? Blev lite nyfiken. Själv är jag i sista semesterstressen av att hinna träffa alla, fixa allt och få ordning på packningen för hemresa till Shanghai.

  3. Bra med feedback ibland :) Jag själv sommarjobbar, men jag tar två veckor ledigt i augusti innan arbetspraktiken börjar och hösten drar igång. Bra så. Just nu är det nästan höstväder i Vasa, Finland :/

    1. Hört mycket om att det är kasst väder… Men juli och augusti blir förhoppningsvis bättre då :) Skönt med ledigt, har du några planer för de veckorna?

      1. Jo, jag får hoppas på bättre väder! :) Jag skulle vilja resa någonstans, men jag har så svårt att hitta resesällskap – dessutom vet jag inte vart jag vill åka, vart som helst egentligen skulle vara roligt :P Kanske jag skulle ta en resa för mig själv ? Något jag aldrig förr gjort ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.