Jag och Göteborg just nu.

   

Tog på träningskläder och mina nyaste och skönaste skor och promenerade 7 km in till stan. Och det är så mycket vår idag alltså! Hade tänkt shoppa träningskläder men kände inte alls för det (surprise) så tog en kaffe och satte mig vid vattnet istället. Med alla andra vårhärliga människor. 

Jag har sett så många vårtecken idag att jag inte vet var jag ska börja?? Om att plantera på Nyhetsmorgon, vägarna fulla av motorcyklar, blommor och humlor plötsligt överallt, en groda, knoppar på träden, och stan som är full av människor på uteserveringarna och på trappor där de flesta äter glass. Osv. Vilka tydliga vårtecken har ni sett?

  

Man kan ju inte påstå att det inte är härligt, för det är det. Jag njuter. 

Det är någon uppslutning på torget här vid Nordstan. En muslimsk tillställning för firandet av någon kvinna. De är klädda i gröna slöjor och delar ut gula rosor, väldigt vackert. Funderar på att gå dit och höra mer specifikt vad det handlar om.

Hoppas ni också har en fin lördag! Puss! 

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. Åsa
  12 april, 2015 / 19:48

  Sopade gator är mitt bästa vårtecken! Annars är första fästingen på hundarna ett lite mindre välkommet sådant…

  • jennifer
   Författare
   13 april, 2015 / 17:24

   Just det ja! Instämmer! Trist med fästingarna ja…
   Kände grill-lukten när jag gick hem på kvällen också – ett annat tydligt vårtecken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?