Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Jag är en vinnare.

Lyckligast vinner och idag är jag en vinnare. Både i form av materiella ting och ickemateriella ting känner jag mig välsignad. En kombo som är oslagbar. Men det kanske är som man brukar säga, att man får vad man ger? Karma, allting kommer tillbaka till en. Ibland vill jag tro det. Ibland vill jag tro att det är därför jag har så fina vänner och nu en iPhone 5 i min ägo. För att jag på något sätt är värd det helt enkelt.

Har checkat in i ‘heaven' (som ni ser nedan) och där planerar jag att stanna ett tag. Skulle jag ramla ner gör det inte heller så mycket. Jag menar, jag är glad för vart jag är här och nu just idag och då spelar morgondagen ingen roll.

20130321-172728.jpg

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.