Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

It’s always easy to party!

Jag gick från att vara sjukt osugen på utgång till att stegvis bli mer och mer pepp på att faktiskt gå ut. Efter festivalen på ön, solsken och lite rödvin så var jag taggad. Bästa partymusiken hittar man i denna spellista som min fina Freddie ständigt uppdaterar. Hon är tjejen med koll på senaste och bästa musiken, enjoy!

Och trevlig lördagskväll på er, puss!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Tack fina du! Kommer vi att ses någon gång undrar jag? :) Kommer du till Jönköping innan torsdag (Inte så troligt inser jag) eller till Stockholm innan sommaren är slut (mer troligt)?? puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.