Jennifer sandström

Isprinsessa.

Förra söndagen gjorde vi en trevlig liten aktivitet. Vi gick ner till en skridskobana som finns här i Åbo, Barkplanen eller Park Kenttä på finska (eller något liknande), och åkte skridskor! Det har jag inte gjort på ett par år eller sådär men det är alltid lika kul, om än lite svårt.

skridskor konståkning

När jag var 6-10 år, någon gång, var jag en riktig prinsessa på isen. Jag tränade konståkning och deltog i tävlingar som jag aldrig vann, men jag var nog rätt nöjd för det (tills det började bli för många, för tidiga helgträningar). Jag kom aldrig ens på pallen, men det var ok. Jag kunde i alla fall hoppa ett varv i luften och det känns ju såhär i efterhand ballt!

isprinsessaskridskor

Här körde jag och den lilla killen i bakgrunden ett spontant improvisations-program med inlevelse… Hehe :-)

skridskoåkning i Åboisbana i Åbo

Insåg efter några varv att det var riktigt bra träning det här med att åka skridskor! En dag då det är lite varmare, inte snöar och helst mindre folk skulle jag gärna gå tillbaka och snurra runt där på isen!

Min bf spelade hockey med sina vänner. Jag kan inte ens föreställa mig hur hjälplös jag skulle vara på ett par hockeyskrillor med en klubba i handen. Haha!

hockeyrink Åbo

Snygging där!

FÖLJ:

3 svar

  1. Nice! Själv e jag livrädd för skridskoåkning. Mitt ex lurade ut mig på en tur Söder till Saltis och jag trodde jag skulle dö =) Men härligt med vinter!!!

  2. Jag började åka långfärdsskridskor förra året. De spolar friidriottsbanan utanför jobbet så jag har is nära. Men nu blir det ju aldrig nån vinter o tillslut tröttnar man på att åka runt runt på en fyrahundrametersbana :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.