Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ingen klämdag här inte.

Godmorgon gänget! Göteborg bjuder på ytterligare en dag med finväder verkar det som! 

  

Men ingen klämdag och inga fredagskänslor här inte. Jag jobbar både idag och i morgon! Ikväll bilar nämligen jag och min kollega upp till Stockholm. Så tredje helgen i rad nu då jag är på resande fot. Den mindre väskan är packad och med för två nätter i Stockholm…

  

Det kommer kännas lyxigt att få vara hemma i Göteborg nästa helg, även om jag jobbar även lördag nästa helg. Men det är skönt att det händer grejer, tiden går snabbare då. Ibland känns allting som en enda lång väntan…

  

För övrigt en väldigt lugn dag idag. Tror kontoret kommer vara halvtomt och bussen jag sitter på nu är rätt tom den också. Lyckostar som är lediga…

 

Vad gör ni? Jobbar ni? Är ni lediga? 

FÖLJ:

3 svar

  1. Som student märker man inte av några röda dagar ;) Har visserligen inga lektioner men uppgifterna måste ju in i tid. Men att kunna läsa kurslitteratur med en kopp te och huvudet på pojkvännens bröst är ju en lyx trots allt!

  2. Leeeedig! Älskar jobba statligt (utom när lönen kommer) för jag har flextid, klämdagar, arbetstidsförkortning före vissa helger och dessutom 31 dagar semester sen jag fyllde 30 :D

    Vaknade tidigt idag, steg upp, rastade hundarna, läste ett par sidor, somnade om, vaknade, steg upp, lagade lunch o nu kan jag börja dagen :D Tror jag åker till skogen med hundarna.

  3. Jobbar 5am-1pm, hemma typ 3 pga nattbussen går genom halva London. Imorgon jobbar jag 1pm-1am, plus 4 timmar buss på det också. Glad helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.