Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

I’m free and happy

Att åka till Nya Zeeland är det absolut bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag är övertygad om att jag kommer vara lite annorlunda, en lite bättre människa, när jag kommer hem igen. Jag är också övertygad om att jag aldrig kommer flytta “hem” igen, hem som i min hemstad Gällivare. Jag måste bo vid havet. Och jag behöver något som är större, som har mer att erbjuda, med olika typer av människor. Det är sådan jag är helt enkelt. Jag kommer också vilja resa mer, jag gillar Sverige men det finns en hel värld där ute och jag vill se mer av den. Just nu ligger jag i en våningssäng på ett hostel i Paihia och har tidigare under kvällen låtit mig inspireras av människor som backpackar och reser och upptäcker. Det är så häftigt med människor som bara ger sig iväg ensamma, kommer till en liten stad, fixar ett simpelt jobb och bara njuter av livet. Jag tror vi måste lära oss att se positivt på livet, eller jag tror vi mår bra av att göra det. Ingen annan än du själv besitter ansvaret för den situation du befinner dig i. Och även om du tror att du kan beskylla någon annan, klaga och klandra både det ena och det andra så kommer det aldrig hjälpa dig till något bättre. Tyck inte synd om dig själv, se till att göra någonting åt dina bekymmer istället! Trivs du inte med något? Ändra på det! Använd all den energin du lägger på att klaga och hata till att ordna upp saker istället och leva det liv du vill leva. Om vi inte kan njuta av våra liv och vara lyckliga och tacksamma – kan vi inte lika gärna vara döda då?

Mvh trött Jennifer med alldeles för många och djupa kvällstankar!

20120903-010853.jpg
Hole in the rock, Bay of Islands!

FÖLJ:

4 svar

  1. Hej på dej!
    (du får inte skriva nåt om det i MIN blogg tillbaka, för min mamma ville inte att alla i vår familj/släkt ska veta om detta – än, men du kan svara här i DIN blogg istället om du vill svara)
    Vet att du bor på Nya Zeeland och att det inte är Australien, men skulle bara säga att jag kommer åka till Sydney på semester nu i November! Första veckan ska jag va själv där och andra veckan ska jag möta upp min mamma och hennes sambo där och den veckan ska vi göra lite saker tillsammans innan vi åker hem igen. Min syrra bor ju i Perth och mamma + sambo har varit i Australien en gång tidigare. För min del blir det första gången! =)

    1. Hej Jennie! Det låter ju hur trevligt som helst, Australien ska vara rätt underbart det också har jag hört. Hoppas du får en trevlig resa :) Var det något särskilt du ville fråga om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.