Jennifer sandström

if life was like a Disney movie

Då skulle jag ha sagt,

“It would have been better if we'd never met. None of this would've happened.”

Och du skulle ha svarat,

Jennifer, look at me. I'd rather die tomorrow than live a hundred years without knowing you.

Men nu är ju inte livet som en jäkla Disneyfilm och jag är inte Pocahontas. Fan. Jag menar, det skulle vara så romantiskt att få uppleva ett sådant ögonblick – bara rent hypotetiskt och drömmande! Fast å andra sidan, så som konversationen fortsätter, där Pocahontas säger “I can't leave you.” och John svarar “You never will. No matter what happens to me, I'll always be with you, forever.” Så tänker jag bara FUCK YOU JOHN. Kanske för att jag själv faktiskt fått de orden slängda i ansiktet en gång (lite omformulerat men ändå, undra om han också gillade Pocahontasfilmen och blivit inspirerad därifrån kanske?), och det kanske var fint för den stunden – men det fungerar väl inte riktigt så. Livet är ingen Disneyfilm och tur är väl det när vi tänker på det.

ps. Ett av mina favoritcitat kommer från Walt Disney.

ps 2. det är sånt HÄR jag gör när jag ska plugga…
Så om jag i framtiden börjar försöka försörja mig på att sälja patetisk reklam, så som länkar till olika gamblingsajter, på min blogg så vet ni att det är för att jag totalfailade min utbildning och tvingas leva som en kyrkråtta i ett dystert Gällivare i mitt flickrum tills jag är 35. Obs, inget fel på varken Gällivare eller mitt flickrum per se, läs min ironi!!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.