Jennifer sandström

Search
Close this search box.

I want to travel the world

Jag googlade “100 places to visit before you die” och gick igenom listan för att se vilka platser jag besökt och vilka platser som jag vill besöka. Tretton av platserna har jag redan bockat av och några kommer jag att se inom en snar framtid. Först ut är Nya Zeeland, medan jag är här ska jag försöka se så mycket som möjligt. Och därefter 5 veckor i Australien. Näst på min lista över platser-jag-vill-se är Europa (Paris, Italien, Barcelona, Österrike, Amsterdam, Tyskland, Köpenhamn), Indien, Sydamerika, San Francisco, Svalbard. Bara som jag kommer och tänka på sådär på rak arm. Sen så finns ju alla de där platserna som jag redan besökt men som jag kommer vilja besöka igen också…

Jag ser bara en utväg, jag måste ha ett jobb som kan följa med mig i resväskan.

Och de här var de tretton platserna på listan som jag kunde bocka av…

1. Los Angeles | California | North America
11. Stockholm | Sweden | Europe
23. Seattle | Washington State | USA | North America
29. Havana | Cuba | North America
31. New Orleans | Louisiana | USA | North America
34. Whistler | British Columbia | Canada
40. Grand Canyon | Arizona | USA | North America
42. Northern Lights | Norway | Canada | Iceland (Sweden?!)
49.  New York | USA | North America
51. Washington DC | District of Columbia | USA | North America
62.  Auckland | New Zealand | Oceania
73. Las Vegas | Nevada | USA | North America
82. Reykjavik | Iceland | Europe

Längst ner i listan stod det såhär, det var ganska fint tycker jag.
100. You choose, life's too short to be told what to do.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.