Jennifer sandström

Search
Close this search box.

I Stockholm.

Jösses vilken dag. Har liksom inte hunnit tänka en sekund. Har i alla fall anlänt till ett hur trevligt hotell som helst i Stockholm! På Östermalm. Min pojkvän surprise-bokade och det blev ett bibliotekshotell, det är så fint och charmigt! Älskar det på alla sätt och vis, mest för att de har Pukka-te på rummet! 

Mornington Hotel tror jag det heter. Böcker överallt till och med på rummen! Och i lobbyn har de en mobil i taket med fem små jordglober – jag har sett den i en fin inredningsbutik och blev kär redan då. 

Anywho. Dagen började med allt som ska fixas i ett hem innan man lämnar för en vecka, städa lite och ta ut sopor och sådant ni vet. Snabbt till kontoret och jobba nonstop fram tills klockan två då jag skulle gå till tåget. Stressar i regnet genom nordstan och in på centralen, köper en sallad på espresso house och hinner unna mig en pocketbok också innan jag hoppar på tåget. Mycket folk. Andas ut och känner att aaaah.

Tågresan sen då? Jodå, den hade nog inte kunnat bli mer intressant. Inledde en konversation med killen mitt emot och vi slutade inte prata förrän vi var framme fyra timmar senare… Han var 18 år och son till en något känd författare. Och vi pratade om, det mesta. Över ett glas vin dessutom – kändes som bra fredagslyx på tåget! Så sjukt sällan sådant händer? Och så mycket man kan få ut av att starta en konversation med en främling! Någon som inte är som en själv. Älskar att vara öppen inför sådant. 

Jag hann inte ens öppna min bok på tåget och tiden gick så fort. Sen fick jag kasta mig i armarna på Mumin och det var det bästa som hänt sedan början på februari! (Sist vi sågs).

Det här blev vår middag:

SÅ MUMS!  Älskade ställe också. Lite osäker på varför servitören snackade engelska? Men var rätt trevlig. Träffat så extremt trevliga stockholmare idag…. ;-)

Puss och godnatt på er!

FÖLJ:

7 svar

    1. Tänkte att det kunde vara så också :) var rätt strong amerikansk engelska så han var säkert därifrån! Men trodde det var en image de körde först med tanke på stället ;) jag har inte upplevt det ofta – men har å andra sidan inte ätit mycket på restauranger i Sverige de senaste åren..

  1. A library hotel? That’s awesome! How sweet, my fella would love that!
    Sounds like a cool train journey, I love it when that happens :)

  2. Min man jobbar där o Jamie Oliver kräver inte att nån pratar något annat än engelska på hans restauranger för dom vill ha en internationell atmosfär ! Dom har personal från hela världen där :) toppen tycker jag med engelsktalande man !
    Kul att ni gillade stället :) Kram

    1. Aaaah vad intressant! Tack för din kommentar :) Och jaa, det var jättetrevligt! Hänger du där ibland också då? ;) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.