I need to be free with you tonight.

Ni vet hur man ena kvällen känner något men hur det försvinner nästan direkt. Och nästan kväll står man helt plötsligt på ett dansgolv i Kochi och bryr sig inte om något annat, inte ens att man med sin chef ska åka till en strand i morgon på morgonen. Man dansar till musiken och ignorerar indiernas blickar som liksom äter upp en. Nåväl. Hoppas ni också har en bra lördagkväll. (Och ja, nu har jag pengar och internet på min telefon igen.)

20131005-234703.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?