Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

I could care less

Det finns något jag jobbar på varje dag. Jag försöker att inte bry mig och ofta lyckas jag väldigt bra med det. Men jag är inte 100% där ännu, jag kan bli bättre, bättre på att inte bry mig om andra människors åsikter och tankar kring vem jag är och vad jag gör. Och det blir bättre allt eftersom. Ni vet, övning ger färdighet och så är det med allt. En stark självkänsla kommer lika lite av sig själv som väldefinierade muskler gör.

Mina största förebilder när det kommer till det här med att vara sig själv fullt ut och aldrig någon bry sig om vad någon annan tycker om det, är min pappa och min bror. De besitter någon sorts superkraft som man kan undra varför jag inte fick med mig?

En dag ska jag i alla fall vara där jag också.

20120826-234456.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.