Jennifer sandström

Hon är en runaway.

Idag släppte Håkan sin andra låt från nya plattan och jag var som vanligt lika exalterad över detta. Hon är en runaway heter den och är vid första anblick (anlyssning?) ganska mysig. Tycker GP skriver bra om låten.

Och här är Hon är en runaway på Spotify för er som är nyfikna!

Jag tyckte första låten Din tid kommer också var bra, men känslan blir liksom inte densamma när det är en fotbollslåt… Sorry. Dock är det ju jättefint av honom att skriva om sådant för laget och fansen :-))

April-maj-juni är bästa tiden att lyssna på Håkan. När det blir vår så exploderar alltid mitt hjärta av Håkan-kärlek, det är något man inte kan hjälpa. Och detta innebär ju då också att jag nu känner massvis av ångest inför det faktum att jag inte har en biljett till konserten på Ullevi i juni. Nu säljs biljetterna on the black market för ca. 1700kr och det känns bara, inte riktigt värt det. Är det någon av er som ska gå?

Förresten, förlåt Lisa för att jag är en sådan som kallar Håkan Hellström med bara förnamnet – som om vi är bästa vänner han och jag… Men det kommer liksom så naturligt, eller hur ni andra fans där ute??

FÖLJ:

5 svar

  1. Jag träffade Håkan på gatan här i Portugal förra våren. Pekade och sa “titta vad likt Håkan Hellström!” till Sverker och så VAR det han och han hade hört och förstått vad jag sa. Haha. Han skrattade i alla fall och så pratade vi en stund. Han var trevlig.

    1. Åhnej vad roligt! Och coolt!! Jag tycker alltid det är svårt när man ser en kändis att vara säker på om det verkligen är hen eller bara någon som är lik ;)

  2. Du kan få köpa min biljett för originalpris!!
    Herregud har folk inget hyfs som lägger på så mycket..
    Maila mig om du vill ha den :)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.