Hello Båstad.

Lämnade Göteborg 05.34 i morse och anlände två timmar senare (efter att såklart ha kört lite fel trots navigator…) i nordligaste Skåne och Båstad! Är här med min kollega i två dagar och representerar jobbet på Entreprenörsveckan, superkul!

I morse hörde vi på den sjukt inspirerande och drivna entreprenören Magnus Helgesson som ligger bakom Harrys (ni vet pubarna). Han var riktigt härlig. Bästa citatet: det är fler som söker in till Paradise Hotel än till Lärarhögskolan.

Sen har vi minglat med entreprenörer och snackat faktureringsprogram. Och som vanligt stött på ”charmiga män” som alltid är lika jävla tröttsamma. Livet som ”ung och snygg” kvinna (alltså hate it ibland).

Dagens värsta citat kommer dock från den kvinnliga entreprenören Emy Blixt som grundat träskorna Swedish Hasbeen: ”marknadsföring i bloggar – jättebra och graaaatis”, sa hon med tindrande ögon. Jag orkade dock inte ta diskussion där och då (men var såå nära att faktiskt göra det, nästa gång!) För er som inte riktigt är insatt så kan jag meddela att det är ett stort problem bland bloggare och samarbeten med företag att företagen undervärderar bloggarnas faktiska arbete och påverkan.

Så, fick jag ventilera det. I övrigt är här superidylliskt och vi avslutade dagen med middag på Pepes Bodega.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

4 Kommentarer

 1. 20 juni, 2016 / 22:02

  Gratisjobbande bloggar finns det nog fortfarande. Tyvärr är ju folk av ”rätt kaliber” inte helt sena att nyttja det heller.

  • jennifer
   Författare
   21 juni, 2016 / 06:04

   Jo, förhoppningsvis förändras det mer och mer :)

 2. 21 juni, 2016 / 06:55

  Gratis!? Blä, vilken tråkig inställning….!

  • jennifer
   Författare
   21 juni, 2016 / 10:44

   Eller hur!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?