Hejdå lägenheten.

Hektisk dag. 24 timmar av mycket kaos och mindre flyt. Igår packade jag tills det blev mitt i natten, med vidöppna fönster och plötsligt hade hundratals små flygfän slagit läget i tak, gardiner och på väggar. Freakade. Och tog fram centraldammsugaren. Grannarna tyckte nog det var skönt att jag flyttade ut idag.

20130527-231106.jpg

Idag fick jag krama om min mamma innan vi packade ihop mitt lilla krypin och städade ur alltihop. Besökte skolan iförd träningskläder och rödvita sockar i adidastofflor, VILKEN SYN! Fastnade även med skosnöret som lindade sig runt pedalen när jag cyklade och det sa tvärstopp. Ja och sen var det en, två saker till som gjorde min dag lite hätsk.

Men nu så. Nu har jag lämnat. Vinkat ett snabbt farväl och gått vidare. Till lägenheten alltså, inte Jönköping ännu. Så himla typiskt inte mig att inte ens känna lite vemod över alltihop. Antingen kommer det att komma över mig snart, som ett regnoväder, eller så går det mig omärkbart förbi kanske för att jag redan mentalt är så förberedd på att resa iväg igen.

20130527-231111.jpg
Skrev ett brev till mig själv och la ned det i en flyttlåda. Skrev om mina önskningar och lite så som jag hoppas livet ter sig tills då att jag packar upp min saker en dag igen kanske om ett år och läser brevet.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 28 maj, 2013 / 08:10

    Storstilat adjö av Jönet! Tror inte du kommer sakna stället. Man känner sig rätt klar efter ett par år där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?