Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Hämtmat och Frozen.

Vi fick ett erbjudande om att följa med på italiensk middag, med drinkar och sen utgång. Men gissa hur vår kväll slutade efter jag sovit i en timma?

20140215-221351.jpgJust det, såhär. Det var liksom allt min kropp orkade med. Vi beställde home delivery online (åh tekniksamhället!) och slog igång min kanske absoluta favoritfilm, Frozen! Älskar Olof, den lilla snögubben. En sån skulle man ha här hemma, och vart man än gick.

Apropå mat. Något har hänt för vad som känns som första gången i världshistorien – jag har tappat all smak och lukt! Hur kul är det att äta då liksom? Det är inte den sortens symptom jag brukar få vid förkylningen. Lite intressant här i sjukstugan minsann. Siri tyckte för övrigt mitt lilla hem ser ut som en fjällstuga, snarare än en bastu. Hon kanske har rätt?

20140215-222140.jpg

Jag känner mig febrig. Huvudet säger feber. Och låt oss alla önska att näsan vill vara mer öppen inatt än förra natten. Amen.

/Jennifer, ska snart krypa ner skavfötters med Siri i 90s sängen

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.