Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Håkan-kärlek.

Det här är min fredagslåt. Denna vackra, vackra Håkan-låt.

Och som jag älskar honom, Håkan. Jag är helt besatt av honom och Winnerbäck, och har suttit hela eftermiddagen och hoppat mellan dem och mina favoritlåtar. Jag ringde till och med Lufthansa för att se om jag kunde boka om min flygbiljett så jag kunde komma till Göteborg en vecka tidigare för att gå på Håkan på Ullevi – alltså SÅ DUMT att jag inte kunde det och att jag inte hade det i åtanke när jag bokade biljetten….

Tycker versionen ovan är helt fantastiskt också. Jag är trött men det är en bra fredag. En bra känsla i kroppen. Vad tycker ni om ödet – tror ni att det finns något sådant? Jag har upplevt så sjuka saker i veckan som får en att liksom tvivla, eller undra. Sker det för en mening, det som sker? Jag vet inte, kanske gör det det.

FÖLJ:

9 svar

 1. Jag tror på ödet. Att vissa saker är menade. Däremot tror jag oxå att vi har fria val och själva kan bestämma vårt livs innehåll. Men att vissa saker är menade och händer av en orsak. Låter kanske motsägningsfullt. Men förstår du hur jag menar?

  1. Ja jo jag är med på vad du menar.. Jag har länge trott ungefär likadant, men samtidigt, vad är det som styr det här ödet isånnafall?

 2. Ödet är kanske en efterhandskonstruktion, men i så fall en jävligt fin sådan. Jag tror att jag tror på det… lite grand i alla fall. Det är lite lurigt att definiera.
  Och så ska jag ju se Håkan i juni. Om det är ödet vet jag inte, men kul ska det bli. ;)

  1. Åååååh Erik. Jag kommer vara så ledsen den helgen. Hur ska ödet nu se till att jag också hamnar där? Eller ska ödet bringa mig något bättre på plats i München? ;)

   1. Du brukar ju ta dig lite här och var i världen, Jennifer, så varför inte Ullevi en dag i juni? Låter ju väldigt rimligt i sammanhanget. Nästan lite för enkelt. ;)

 3. Älskar också den låten och Håkan! Har du sett Känn ingen sorg? Om inte se den! sjukt bra!!!

  1. Jaaa, jag såg den när jag kom hem från Indien typ det första jag gjorde. Tyckte stundtals den var lite märklig… Men såklart väldigt bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.