God morgon måndag.

Förra veckans mål gick faktiskt bra, förutom målet om att ligga i sängen 21.45… No one remembers the nights they had plenty of sleep? Var dock i skolan 8 de flesta dagarna osv. Nu är klockan tio över åtta och jag sitter här och bloggar, suck. Hur som helst…

Veckans mål:
2 promenader
2 besök på gymmet
Läsa lite varje kväll (looking for alaska, tror det är en bok precis i min smak!)
Söka ett sommarjobb.
Söka en trainee.

Eh, det får nog räcka så länge…

OCH GLÖM INTE!

20130304-075754.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?