Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

God morgon.

God morgon på er, hur mår ni? Jag har sovit väldigt gott, hemma hos min mamma faktiskt. Så nice att komma hit, jag har “min egna” gästsäng (som är jätteskön och fluffig) och får renköttsoppa till middag och serranoskinka till frukost! Dessutom var det rätt fint att vakna upp till soluppgången.Happ, fredag då. Sista! Skönt med helg, även om jag inte lever särskilt mycket i nuet alls just nu. Väl hemma en helg nu ska jag mest fixa i ordning lite, tvätta och sådär. Nästa helg är det ju påsk och då får jag fly landet! :-) 

Ha en härlig dag hörni och en fin helg! Puss! Jag i min sköldpadde-hals och mami i bakgrunden!

FÖLJ:

3 svar

 1. Good morning my lovely!

  Looks like we’re dressed quite similar today! I’m also rocking a black roll neck!

  I’m off to my first blog conference today, super excited to meet those digital peeps I’ve been following for ages for real!

  xxx

  1. Ohh, do you call it roll neck in UK? I accidentally always say “polo” in English because that’s the Swedish word, but now I learned that it’s called a turtle neck… :)
   Heyy, blog conference! That’s so cool! I wanna know more about it :) Will there be a blog post about it?

   Puss och kram!

   1. Yeah, polo or roll. I use roll. I think turtle in UK means that the high neck doesn’t roll back down.
    The conference was great, I will definitely write about it, I’m still digesting the information overload!
    Great to meet all the bloggers for real!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.