Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

God Jul önskar elefanterna i Indien.

GOD JUL BLOGGEN OCH VÄNNER OCH FAMILJ VÄRLDEN ÖVER!

20131224-163451.jpg

Sitter just nu på balkongen i Thekkady och spanar ut över djungeln. Nyss ramlade ett gäng lyckokänslor ner över mig, jag har det så fantastiskt bra! Skypade innan med min älskade pappa och bror med flickvän hemma i Gällivare, snart får jag träffa dem också. Julafton är ju en dag man vill tillbringa med de man älskar, men huvudsaken är ju att man finns där psykiskt och sedan fysiskt när det passar (som den globertrotter jag är). Vår guide idag i kryddträdgården berättade att det viktigaste i livet var att ta hand om sina föräldrar…. I hans ögon skulle jag (och de flesta av oss i västvärlden) nog anses som rätt misslyckade.

Julklappen min i år är den här semestern (himla bra julklapp!), men överraskningen för julaftonen var detta…. Julmust, pepparkakor och skumtomtar! Pepparkakorna passade utmärkt till det indiska masala chai teet.

20131224-164541.jpg

Djungellivet här är så häftigt! Ser hjortar och bufflar, och kossor, spatsera förbi. Fåglar av olika sorter, bland annat en knallblå! Och så klättrade något djur i trädet alldeles i närheten, såg ut som en gigantisk svart ekorre med gula fötter och brunt ansikte… Söt var den.

Att få se tigrar här, eftersom vi är precis vid tiger reservatet, är dock inget att hoppas på med tanke på att de har 1400 tigrar i hela Indien. Vi har fler björnar i Sverige. :-)

Sen så RED VI PÅ ELEFANTER idag! Det var himla coolt. Jag älskar de djuren, jag älskar elifanterna! De indiska är lite mindre än de afrikanska och ha prickiga öron. Man vill bara gosa med dem och ta med en hem!

20131224-163507.jpg

Ska fortsätta njuta av djungeln och whiskeyn jag sippar på just nu i den sköna soffstolen på balkongen!

Puss och god jul på er!
Önskar Jennifer som är ännu lyckligare för att hon förhoppnings får träffa sin prins om två nätter!!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.