Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En annorlunda julaftonsmorgon.

Jag är van att vakna upp i Sverige den här dagen på året, det har jag alltid tidigare i mitt liv gjort. Förväntansfull som barn och lite uttråkad som äldre. Det känns inte som någon jul i år och det gör inte sö mycket.

Jag vaknade på den knaggliga extrasängen i hotellet som är lite skönare än min säng i Kochi? Förutom att den är lite tom. Klädde på mig min färggladaste kläder och så gick vi ner till frukosten. Indiska rätter blandat med toast, pannkakor med sirap och chokladflingor. Lyxfrukost på julafton! Skulle dock kunna döda för lite tomtegröt och julskinka på hembakat bröd!

20131224-102056.jpg

Nu ska vi besöka kryddträdgårdar!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.