Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Gamla vänner och nya twänner

Jesus hörni vilken fin söndag. Bubblar av lycka. Och ångest inför veckan. Som vanligt. Jävla ångest, den vill inte försvinna. Stressen inför framtiden kom tillbaka när satt där med min dator och tänkte “jaha, nu ska jag söka ett sommarjobb!” + pluggångesten som alltid tycks lura runt hörnet.

MEN ANNARS SÅ jävlar i havet vilken bra helg. Igår träffade jag både en tjej och en killer från Twitter (vänner på twitter = twänner). Idag brunchade jag med min favorit Siri och träffade sen två andra twitter-tjejer. Haft så många intressanta samtal och utbyten med nya människor – mer sådant tack.

Framför allt idag var magisk. Från godaste brunchen till fika till hemlagad middag när jag kom hem. Och så finaste månen som hängde på himlen och log sitt vackraste leende åt mig samtidigt som fingrarna frös till is så fort man höll dem utanför jackfickorna.

20130224-191529.jpg

20130224-191555.jpg

20130224-191601.jpg

20130224-191610.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.