Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Gällivare.

Kom hit igårkväll och har knappt andats ut sedan vi lämnade Åbo, när nu det var. Fick sova ut litegrann i morse och sedan ville Elin bjuda på frukost. Så jag drog upp till kilen i Malmberget, lämnade Mumin hemma och tjötade om allt som hänt sedan sist (januari). Nåja hälften i alla fall. Har visat min pojkvän Gällivare city och dess charm. Hittade Lee-jeans på Jeansgruvan, klädbutiken som funnits här längst? 40 år tydligen. Och resten var urtrist. Alla butiker är fett tråkiga just nu. Jag längtar efter kjolsäsongen.

Till Tjautjas har vi också varit en sväng, det klassiska kolla-på-julbelysningarna besöket, hehe. Och det är hur mycket snö som helst här! -28 när vi kom men nu är det nollgradigt (skönt).
snö Gällivare

Imorgon ska vi bada badtunna utomhus hos Elins käre mor som äger Spa4You i Kullen. Och på kvällen middag med pappsen.
Torsdag ska vi träffa Ronja och gå på kalas.
Fredag ska jag rida på islandshästar med Rebecca!! Ser så mycket fram emot det alltså!
Vi stannar till måndag och innan det har vi tänkt åka skidor på Dundret och kanske åka lite längd. Det är egentligen det viktigaste!

Nu funderar jag dock mest på en nyårsresumé eller sammanfattning av året. Vet liksom inte alls vad jag ska berätta av det gångna året… Dessutom borde nyårsmålen kluras på och skrivas ner! Känner mest stress över det, vill bara koppla av just nu, inte tänka bara vara – det är därför bloggandet blir lite fattigt just nu. Så kanske skippar det där också. Kan ju skriva nyårsmål en annan dag, i januari eller när jag nu känner för det :-)

Puss på er!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.