Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fullmånen, den är i oss.

Ja, hej på er. Dagarna går plötsligt och bloggen bara står vid sidan om och tittar på, får inte vara med. Vad händer i Indien? Vad gör Jennifer om dagarna? Så blir det ibland när huvudet snurrar av tankar och intryck som antingen är för komplexa eller för hemliga att berätta om. De senaste dagarna har varit något bland de mest omtumlande sen jag kom hit, mestadels i mitt huvud. Jag tror det är fullmånen, den har någon sorts effekt på människan som gör att allting blir lite, lite mer intensivt och ibland slår det över. De har varit fina dock, dagarna. Och jag måste säga, det, trots en mindre trevlig incident med en råtta i vårt kök. Det är ett mysterium hur råttor kommer upp till 16:e våningen. De har inte vart med om det någonsin tidigare här i vårt hus. Igår, när det hände, ville jag gråta. Vi stängde in han i ett köksskåp.. Jag ringde mamma och jag sov så dåligt. I morse stod köksluckan på glänt och vi kände oss aningen besegrade och misslyckade som råttfångare. Men idag så gav min chef mig en blessing och nu i kväll tänker jag – kom an råttan, kom an så slåss vi, samtidigt som jag hoppas att han inte känner av rädslan i mitt bröst. Han som gav mig en blessing är även ett fan av attraktions-lagen så han sa att jag måste sluta attracta råttor, jag ska försöka jobba på det. Fast just nu, verkar jag attracta typ allt.

Och idag har varit enormt fin. Idag älskar jag Indien. Det känns som att det kan bli så bra. Livet som på film ni vet, en Bollywood-film förstås.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.