Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Frukost, snö & vaxning.

Alla helgdagar är inte ångestdagar och när det blev söndag hade jag faktiskt 0 ångest kvar i kroppen, skönt var ju det. Jag har ju berättat att det är jag som oftast kliver upp och gör i ordning frukost i det här hushållet, eller hur? Men ibland händer det att min Mumin får ett infall och slänger ihop något han också (jag menar, utöver alla middagar han lagar). Som den här söndagsmorgonen: omelette med serranoskinka! Jösses. 

Knepet? Låta honom köpa en dyr och fin stekpanna som får honom att vilja laga mat hela tiden och steka allt som kommer i hans väg. Något som i sin tur innebär att det plötsligt blir en fantastisk omelett serverad till frukost! Det är för övrigt sånna små saker i livet som händer just nu som får en att börja inse att även om vi fortfarande är unga (jag åtminstone?) så börjar man prioritera en annorlunda typ av inköp, kvalitets-stekpannor och lyxiga sängkläder för flera tusen?? Well, I like it.

Sen så bjöd söndagen också på ett gäng centimeter (decimeter?) nysnö. SNÖ!! Jag plumsade mig fram och igenom drivorna in till stan för att besöka något så trevligt som en skönhetssalong. Gissa vad som hände sen?

Jo, där låg jag i två timmar och plågades under vaxet, hehe. Har nämligen provat en ny form av vax som jag knappt hört talas om tidigare (men verkar vara rätt etablerat i Finland) och bara det är hur intressant som helst! Jag kan berätta mer när jag provat det en till gång om ni är nyfikna? Det blir förmodligen efter jag har fått chansen att göra mitt andra besök på salongen Sulo i Meilahti. Det är alltid lite knepigt med att komma till en ny stad – vilken frisör ska jag gå till för att klippa mig? Vilken salong ska jag gå till för att vaxa mig? Livets stora och svåra frågor ni vet… Så därför känns det skönt att ha hittat en salong som kändes helt rätt!

Och resten av söndagen? Spenderades på Matka messut – resemässan som var i helgen. Mer om det senare.

Hade ni en bra helg? Vad gjorde ni?

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.