Jennifer sandström

Frukost och jobb.

Halloj! Åh hörni jag var på zumba igår och vad härligt det var! Både svettigt och bra träning för benen, men framför allt skönt för psyket.

  Bästa att ha med sig en macka hemifrån och kunna äta efter gymmet. Äter proteinbars ibland i brist på annat, men man tröttnar på smaken (samt att innehållet förmodligen kan diskuteras).

Idag vaknade jag upp till detta! Sån fantastisk skillnad att få vakna till denna blåa himlen istället för den gråmulna.

Studsade upp och gjorde en smoothie till frukost! Mixade mango, en blandning med björnbär havtorn och gojibär, banan, spenat, kvarg och sojamjölk! Mums. Sojamjölk är förresten så gott??

Laddad för denna dagen med andra ord! Tidigt in till jobbet idag också. Vi har frukostmöte (frukost nummer 2 då, yay!) nu klockan åtta med hela företaget. Apropå jobbet, igår släpptes STS Språkresors nya hemsida!! Tycker den fått ett rätt snyggt upplyft. Den bästa nyheten inför 2016 är dessutom bloggkurs i Brighton! För den hade jag gärna varit ledare på.

Jag är förresten pepp på ikväll. Ska nämligen ta med mig moster min på ett litet och förhoppningsvis roligt event. Mode, konst och en ny krog i stan!

Puss på er, ha en fin dag!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Are you coming to England next year? Yay! We are heading to Sweden next spring! Was going to be this year but we just don’t have time :(
    Almond milk for me, I really don’t like soy milk! I’m addicted to almond milk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.