Jennifer sandström

Fredag på kontoret och en vecka i München.

Jahapp tänkte jag när jag gick hem från tunnelbanan ikväll, en vecka i München alltså. Och blev lite förvånad av hela situationen. Ibland är det liksom inte som om man hinner med i alla omställningar.

Veckan har varit bra. Jag har lärt mig så otroligt mycket som jag ser fram emot att börja jobba med och som jag även förmodligen kommer ha nytta av under en lång tid framöver. Har en ny lägenhet, eller ja ett rum, att flytta in i nu också.

Det är förresten så häftigt att uppleva en annan kultur! Igen. På kontoret när klockan slår 17.00 och det är fredag betyder det en sak: öl till alla! Tyskland i ett nötskal.

20140208-003636.jpgMed tanke på min bristande matlust och senaste mående skippar jag dock gärna allt vad alkohol heter. Även på restaurangen (en mexikansk, nachos <3) vi gick till ikväll med ett gäng från kontoret så blev det Cola light för mig. Jag är liksom mer än nöjd med det. När de andra fortsatte till en bar sa jag godnatt och de sa det är alldeles för tidigt att gå hem jag vet sa jag och log medan jag tänkte do I look like I care? Så extremt skönt att ha blivit så pass trygg i sig själv att man gör precis exakt vad man känner för, ingen press över vad man “bör göra”, eller vad “alla andra gör”.

Såhär såg det även ut i eftermiddags på kontoret när OS-invigningen drog igång. Själv upptäckte jag ungefär samma dag att det skulle vara OS och att det är i Ryssland. Men ni kanske har koll på sånt där?

20140208-003631.jpg

So far, so good mina vänner. Mysig stämning på jobbet, kaffe från maskinen med kapslar så ofta man känner för, frukostkille som kommer varje morgon och säljer frukost, en egen jobbdator (dock Windows ehe) och så vidare.

Går dock vilse så fort jag ger mig ut på en ny resväg. Alltid lika intressant.

God natt hörni, är otroligt trött.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.