Jennifer sandström

Frans var en given vinnare.

Alltså jag hörde låten i veckan i en spellista på Spotify och kände “åh” varpå jag googlade och upptäckte att snubben skulle vara i melodifestivalsfinalen (som jag inte heller visste skulle vara den här helgen). Och när jag hörde den och de andra bidragen kändes det sjävklart att den skulle gå vidare! Tydligen delar inte alla den åsikten men detta är varför han är bra och vann:

1. Hans röst?? Var det så att hans farmor är brittisk? För hans engelska låter väldigt engelsk och flytande, stort plus för låten alltså: hans sjukt charmiga röst.

2. Han är en mix av söt och cool. Alltså den lilla sjuttonåringen som öppnar munnen med sin skånska och man ba “ahw snutteputte då”.

3. Och så sitt förflutna med Zlatan-låten, höjer sötfaktorn massor.

4. Låten är bra. Visst är den lik Catch & release – men det är ju också bra liksom. Dessutom har den lite av en Justin Bieber-känsla, på ett bra sätt. Låten är, som sagt, en bra låt.

5. Han är så chill och självsäker på scen och har dessutom inga superspecial-effekter, inget “för mycket”, inga extra bakgrundsdansare osv. Ganska omellig och det är ofta det som går hem i slutändan.

Jag lägger 14€ på att han vinner Eurovision också. (14€ = cocktail på fancy bar i Helsingfors, först till kvarn).

FÖLJ:

6 svar

  1. Jag gillade oxå Frans, även om Wiktoria var min favorit ;) Gick och lagade te när det var dags för Samir och Viktor, står inte ut med deras hemska låt, haha ;)

  2. Jag är besviken :/ hejade på Robin Bengtson, och tror inte Frans kommer lyckas. Men den som lever får se. Jag väljer att “slå vad” tillbaka. (Säger man så) Om Det går dåligt för Frans kan vi fira med en Drink eller två på Tranquilo. Deal? :) <3

    1. DEAL! Vad är tranquilo? 14€ är annars en drink på tex den hemliga baren i Helsingfors ;)

      1. Tranquilo ligger i Göteborg :) tänkte så du kommer och hälsar på. Hm. Nästan värt att låta grabben vinna om jag får gå på hemlig bar… Dock lågt för en drink ;) hehe!

  3. Frans har rötter i Nigeria så jag tror det är där hans farmor kommer ifrån, men jag fattade det som att hon numera bor i London. Och att han åxå bott där en hel del. Jag gillade åxå hans lite speciella accent. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.