Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fjärilar och färgglada figurer.

Jag är en sådan som alltid minns vad jag drömmer. Sedan jag börjat flänga världen över drömmer jag ändå om de närmsta hemifrån, familjen, mormor, farmor och familjen i Göteborg. Samt ett flertal vänner. Det är en gammal vän som jämt jämt är med i mina drömmar. Ibland undrar jag lite varför? Det känns som att hålla kvar vid något jag egentligen vill släppa taget om.

I morse (klockan 6!) vaknade jag i halvt panik. Drömde nämligen att jag var i något(?) land och plötsligt hade en skorpion i min hand. Jag försökte blåsa (haha) bort den, men fick inte fram något luft. När jag vaknade tog det kanske tre sekunder att komma på i vilket land jag faktiskt är. Stackars lilla globetrotter!

Och sen kändes det onödigt att somna om. Tröstar ett brustet hjärta på Facebook och smsar god morgon till prinsen. Nu är klockan tio i sju och det är dags att kliva upp. Ikväll tänkte vi gå på bio.

20140318-065417.jpgSå, en godmorgon-puss! Sover på fjärilar och med färgglada figurer över mig i mitt lilla alpstug-liknande rum.

Önskar oss alla en fin tisdag!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.