Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fem frågor, fem svar.

Här kommer en liten lista med fem frågor. Det är nämligen en utmaning och jag blev utmanad av ingen mindre än Freedom Travel. Det halvgalna paret som om en vecka ska ge sig iväg på en resa genom Europa med husbil i ETT HELT ÅR. Och vanligtvis bor de i sin husbåt i Stockholm. Så himla coolt tycker jag.

Anyways, här kommer mina svar:

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Ägg? Tycker ägg är en himla bra grej men har perioder då jag äter mer och perioder jag inte äter lika mycket. Tycker nämligen det kanske tråkigaste som finns är att koka ägg… I Indien var min standard-middag 3-4 kokta ägg (1 ägg med ägg-gulan, resten bara vitan) tillsammans med massor av frukt, toast och cornflakes med mjölk. Hehe, japp det blev kanske lite för ensidig kost. Gillar eller älskar också äggröra! Vispa äggen lite lätt med mjölk och så i pannan någon minut medan man rör om – mums! Men är även en chokladjunkie som älskar min choklad i alla former! (Har dock haft en period på senaste då chokladen inte lockat lika mycket??) Räknas det som livsmedel?

IMG_4745En typisk middag i Indien. Skyller på att vårt första kök hade besök av en råtta och att köken överlag inte har ac/fläkt = så jäkla varmt att försöka laga mat. Och så bristen på råvaror förstås, kände inte för att gå och köpa en hel kyckling där man fick se på när den slaktades…

2. Godaste efterrätten?
Nomnom, älskar generellt efterrätter men det blir väl desto mer sällan. Vet inte om jag har någon favorit? Älskar marsipan. Gillar cheesecake i alla former också. Och vaniljglass med chokladsås som stelnar! Pappa brukar laga en efterrätt med bär i ugn och vit choklad ovanpå (glömt namnet nu), det gillar jag. Och glass med varma hjortron, guuud, det är kanske favoriten! Just för att det blir extremt sällan, så exotiskt. Åh nu kom jag på – ostbuffén vi fick i Lech: olika ostar och marmelader, det är också en ljuvlig dessert! Med ett glas torrt rött vin.

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Ett långt pass på gymmet. Med lätt uppvärmning och sen genomgående hela kroppen + intensiv kondition på slutet, skön stretch och bastu! Eller en promenad/vandring i ett litet bergigt område (tänker Gällivare – Dundret) på cirka 15-20 kilometrar.

< Föreställ er en bild på mig i gymmet (borde kanske bli bättre att ta någon bild då och då när jag tränar, skulle det uppskattas?) >

4. Bästa träningsredskapet?
Förälskat mig lite i kettlebells den senaste tiden. Annars gillar jag numera pullup-stången. Eller ett hopprep, att hoppa hopprep är kul och känns som bra träning – gör det jämt nuförtiden på gymmet.

5. Vad är du tacksam för just nu?
Livet. Vintern. Norden. Typ så känner jag. Och att jag kan planera mina dagar exakt hur jag vill – det är skönt att få “uppleva” en sån här period i livet också. Det är jag enormt tacksam över! Råkar också vara väldigt tacksam över ni bloggläsare – ni ska ha en eloge för att ni är så bra på att kommentera ❤️ Blir mer levande blogginlägg när ni är med och diskuterar och babblar :-)

Blogg lista
Nu vill jag utmana: Anna, Daniel, Caspian, Victoria och Julia.

Puss och god natt,
Från Jennifer som somnar i Helsingfors ikväll.

FÖLJ:

7 svar

  1. Vad kul att du hängde på! Ägg funderade jag också på att skriva faktiskt. Det är ju så himla gott med ägg, skulle kunna äta det jämt, typ ;)
    Roligt att du uppmärksammade oss och vår resa också! Det känns verkligen helt overkligt att vi snart ska iväg…!!!

  2. Gino! Gino heter efterrätten med frukt och vit choklad.

    Jag får mindre sötsug när jag tränar mer. Konstigt egetnligen… Kanske gäller dig med?

  3. Tack Åsa, tänkte berätta det åt Jennifer när hon kommer hit till nyårshelgen för då ska hon och Tuomas få det.

  4. Challenge accepted ;) Kommer upp på bloggen i morgon. Kul att bli nominerad! Jag satt och försökte komma på vad jag själv hade svarat samtidigt som jag läste dina svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.