Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fast vissa dagar man bara, nä.

Man vaknar, tittar på den här bilden och känner att, aaahh prisa gudarna vad jag har det bra – det här blir en bra dag!

There is always something to be thankful for

Sen går det en liten stund och när du ser bilden igen vill du genast skriva ut den bara för att kunna riva sönder den i småbitar och hoppa på den.

Sömnen hörni, sömnen gör allt för mitt humör och påverkar hela min dag. Igår kväll när jag skulle sova började de små öronen att värka. Ajaj. Och så blev den sömnen försenad och alldeles för kort! Här pratar vi om The Secret och så händer sjukaste grejen. Min kollega berättar om hur han fick sin tinnitus genom en förfärlig öroninflammation. Blondinbella ligger sjuk i samma stund sjuk i öroninflammation och vad händer? Jag känner hur en smärta i mina öron kommer smygande. No way José att det är en inbillad smärta! Är väl dock tvivelaktig till det faktum att jag skulle ha “attraherat” en öroninflammation som nog The secret skulle påstå? Det förblir underligt ‘sammanträffande'…

Själv hoppas jag bara att jag INTE igen ska drabbas av ytterligare en sjukdom jag nästan aldrig upplevt, här på plats i Indien. Det känns liksom som att det räcker nu. Vi följer med spänning dramat i Kochi, i Indien – hör oss igen i morgonbitti när vi kommer med en lördagsuppdatering!

FÖLJ:

2 svar

 1. Hejsan Jenifer

  Jag gillar de du skriver :)

  Jag satt precis och letade efter som bloggar om motivation och inspiration och hittade dig.

  Jag vill gärna fråga dig hur man blir duktig på blogga?

  Har precis börjat blogga och vill gärna veta vad du tycker. http://www.frihet.me

  Mvh Bajro Gusinac

  1. Tack Bajro! Kul att du hör av dig. Du verkar vilja inspirera med din blogg, stämmer det? Jag undrar dock vad bannern på den sida är för något? Det ger ett starkt intryck av någon typ av reklamsida och när man väljer alternativ i menyn som finns där verkar det vara något lamt “tjäna pengar”-snack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.