Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Estetisk – ny bloggkategori!

Ni kanske har upptäckt att jag har lite olika kategorier i bloggen? Dem kan man klicka på om man är nyfiken på mer inom det “ämnet”. Och nu dyker en ny kategori upp, estetisk – kläder, min stil och foton, där jag tänkte dela med mig av sådant jag tycker är fint, lite om hur jag klär mig och fina foton när jag någon gång får tummen ur och börjar fota lite. Allt som är lite estetiskt helt enkelt.

Trender och mode är inte något som ligger högst upp i min prioriteringslista och shopping är något jag tröttnat på under senaste tiden (kanske endast tillfälligt?). MEN jag gillar att klä mig med mycket färg, lite busigt. Jag vill titta på mina kläder och bli glad. I Australien köpte jag kring 5 rosa toppar/tröjor! Alternativt även lite mer klassiskt och tidlöst. Men jag gillar att mixa och blanda och inte nödvändigtvis matcha. Hur som helst, såhär såg jag ut idag!

20130122-202439.jpg20130122-202506.jpg

Kjol och tröja från Australien, bägge på rea (älskar att fynda). Tröjan, som blivit min nya favorit, har som ni ser på första bilden, nitar på axlarna. Och kjolen ser lite ut som en pyjamas-kjol men jag är helt frälst vid den också! 

Och det var när jag gick till skolan för att möta upp Sanna och Emma (bilden) och prata lite om c-uppsatsen. Mys. Sedan fick jag gå hem och vila igen. Mår inte sämre idag, men fortfarande lite halvbra.

20130122-202531.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.