Jennifer sandström

En storebror som stal alla sin systers största drömmar

Det känns ibland så ironiskt det här livet, hur det egentligen blev och sådär. Från att jag satt där på mitt flickrum och drömde mig bort. När min hemstad var hela min verklighet och allt jag kunde tänka var, men det finns ju så mycket mer där ute. Väntade på att livet skulle börja. Att jag skulle få bestämma. Att jag skulle få vara fri. Och nu är vi typ här. Funderar mer på hur åren plötsligt börjat gå mycket snabbare och njuter av varenda kommentar i stil med herregud du är ännu ung. Om någon sagt till mig när jag var sexton-sjutton att, du kommer träffa en utländsk kille. Du kommer flytta runt i flera olika länder. Sen kommer du bo ett längre tag i Sveriges grannland (åh men vilket då, det måste ju bli Danmark, skulle jag ha tänkt).

Om någon skulle sagt att du kommer ännu att blogga. Du kommer driva eget företag. Du kommer ha hittat så många fina vänner som du älskar.

Och om någon skulle ha sagt att, dina föräldrar kommer vara skilda. Men det kommer vara bra ändå, livet. Och din bror, han kommer bo i Göteborg, ha fler likes på sin facebook-sida än vad du har, och äga en mycket dyrare kamera.

Det är ironiskt eftersom det alltid var jag som drömde om Göteborg. Jag som redan 2008 fick min systemkamera. Som haft min facebooksida sen 2013. Det var liksom jag som var den ambitiösa av oss två, och även om min bror varit duktigare än de flesta har han också varit ganska lat. Men ändå lyckas han så bra, så bra att det är Svenska Dagbladet som hör av sig till honom – och vill ha honom som skribent. Sen hör Göteborgs Posten av sig. Och nu, när han lanserar sin matblogg, kommer den väl bli en succé.

Antagligen är det han som blir den av oss två som först ger ut en bok. För det verkar vara så han är min bror, en storebror som stjäl alla sin syster största drömmar.

Och trots det så gillar jag honom, och kanske särskilt hans humor. Han kommer skratta åt det här, för han vet att det är skrivet med kärlek. 

FÖLJ:

6 svar

  1. Syskon är bäst, ingen protest! Ja, som sagt, kände till Jesper innan jag visste vem du var. 😉 Kul att det går bra för honom – och för dig! Era föräldrar måste vara stolta.

    1. Visst, så glad över att ha en brorsa!! Haha ja du ser – det är ju lite kul. Minns inte om du berättat det innan? Och tack <3

  2. Haha, vilket fint och roligt inlägg – och jag tänker att 1+1 blir 3 så hejar på er båda!
    Jag är så fantastiskt glad över att jag har en storasyster – som jag också lurat in mer på mitt spår :) Vi satsar hårt på att få 1+1 att bli just 3. Eller kanske 100 :D

    1. Tack Katta! Så kul att se ni två systrar samarbeta och göra bra grejer ihop!! :) Inspirerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.